Resort "Lomas de Campoamor" 


           

Resort Lomas de Campoamor (golfer)

Achttien Holes vlak voor je deur en de Middellandse zee met parelwit strand op 3 km.
De streek Orihuela is een golfparadijs te noemen die uitgerust is met drie 18 holes golfterreinen binnen 3 kilometers afstand, waar Real Club de Golf Campoamor ver bovenuit steekt! Tussen de zachte heuvels, vanaf Torrevieja tot La Manga del Mar Menor, strekt zich de grasmat uit van het terrein van Real Club de Golf Campoamor, een ware lust voor het oog.
De fraaie 18-holes golfcourse op het koninklijke 5 sterren domein Real de Golf Campoamor is aangelegd door de beroemde Spaanse golfarchitect Juan Ligues Creus in samenwerking met de technische architect Antonio Ruiz Oltra. Een tweede golfcourse is momenteel in aanleg. (Evenals een winkelcentrum inclusief artsenpraktijk en drogisterij) De course is neergevleid op een reeks glooiende heuvelruggen, die een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee geven.
Het intense groen van de grasmat is van topkwaliteit! Het terrein wordt omringd door een goed onderhouden beplanting, bestaande uit geselecteerde soorten mediterrane planten.
De orde en netheid van het terrein, waarvoor onze specialisten in onderhoud en behoud van de natuur verantwoordelijk zijn, maken dat Real Club de Golf Campoamor u alle garanties kan bieden voor een uiterst aangename partij golf op een buitengewone plaats in één van de mooiste streken van de Costa Blanca.
De heuvelruggen, die voorzien zijn van een rijke flora en fauna, beschermen het terrein tegen de wind en scheppen een speciaal microklimaat, waardoor golf spelen het hele jaar door mogelijk is. Herfst, winter en lente en zomer vormen één groot seizoen om golf te spelen. Het klimaat is er fantastisch! Vandaar dat er gedurende het jaar duizenden Europeanen naar Campoamor komen om hun favoriete sport te beoefenen.
Doordat het terrein verder omgeven is door weidse natuurgebieden heerst er sereniteit. Rond het domein ligt 8 miljoen m2 aan plantages, waarop men de verschillende variaties in citrusvruchten kweekt. In de bloeiperiode verspreiden zij een heerlijke geur. Liefst 280 soorten bomen en planten groeien op Campoamor. Imposant zijn de prachtige koningspalmen. In totaal groeien er 3700 palmsoorten.
Op Campoamor kan men de stilte horen.

Het luxueuze clubhuis omvat onder meer een stijlvolle bar en restaurant, buitenterras, cafetaria en enkele luxe salons. Verder een shop, kleedkamers, kantoren en fraaie vergader- en conferentiezalen

Naast golf zult u tijdens uw verblijf op Campoamor ook heerlijk genieten van de rust. En u kunt zich laten verrassen door de cultuur van de streek: een bezoekje aan Murcia, Alicante en Elche is zeker de moeite waard. Op 3 kilometer afstand ligt de zee met haar diverse baaitjes en wandelboulevards waar u kilometers langs de zee kunt wandelen. Daarnaast kunt u op diverse strandjes deelnemen aan diverse watersportactiviteiten.

 

VDS RENT · COSTA BLANCA & OMGEVING · RESORT LOMAS DE CAMPOAMOR · WONINGEN · HOTEL· SLIDESHOW · RESERVEREN