Resort "Lomas de Campoamor" 


           

Resort Lomas de Campoamar (niet golfer)

Zeker ook als u niet golft is Lomas de Campoamor een geweldige vakantieplek!
Verspreid over het domein liggen verschillende zwembaden met zonneweide of terras, steeds op korte afstand van uw woning Tevens mooie tennisterreinen, een speeltuin en een prachtige natuur, waar jong en oud zich kunnen uitleven.
Ook de sinaasappel- en citrusgaarden, welke 3 maal per jaar geoogst worden, ontbreken niet.

Spanje is een land van zon, zee, tradities en de meest verrassende en uiteenlopende landschappen. De cultuur is even oud als boeiend. Met name de Costa Blanca biedt bewoners en bezoekers een rijk en verrassend binnenland vol legendes en festiviteiten.
Prachtige stranden en schitterende witte dorpjes liggen in de directe omgeving van Campoamor.
Achter de befaamde honderden kilometers lange kuststrook liggen vele warme en gastvrije witte dorpen met het zicht gericht op zee. Vrijwel nergens gaan ontspanning, historie en cultuur zo harmonieus samen.
Door zijn zeer volledige infrastructuur is Campoamor een droom voor zowel gezinnen met kinderen, fervente golfspelers, zon- en strandliefhebbers, vissers en natuur- en cultuur liefhebbers.

Spanje is bovendien een zeer modern land met een bewezen economische en politieke stabiliteit en een overtuigende toeristische infrastructuur.
Op deze manier groeide Spanje uit tot één van de meest heerlijke landen ter wereld op toeristisch vlak. Een land waar de kwaliteit van het leven, zelden ergens anders in Europa te vinden is. De combinatie van ontspanning, historie en cultuur vervolmaken een verblijf in Spanje en maken het land tot een toeristisch paradijs in Europa.
Tijdens uw verblijf op Campoamor zult u vooral heerlijk genieten van de rust. Daarnaast kunt u zich laten verrassen door de cultuur van de streek: een bezoekje aan Murcia, Elche, en Alicante is zeker de moeite waard.
Op 3 kilometer afstand ligt de zee met haar diverse baaitjes en wandelboulevard waar u kilometers langs de zee kunt wandelen. Daarnaast kunt u op de diverse strandjes deelnemen aan diverse watersportactiviteiten.

Eventuele activiteiten zijn:
- paardrijden (vlakbij Campoamor bevindt zich een manege)
- tennis
- zwemmen
- voetbal
- "Elche" stad van de 1001 palmbomen

 

VDS RENT · COSTA BLANCA & OMGEVING · RESORT LOMAS DE CAMPOAMOR · WONINGEN · HOTEL· SLIDESHOW · RESERVEREN