Hotel Golf Lomas de Campoamor

           

Hotel Golf Lomas de Campoamor

Het Hotel Golf de Campoamor ligt in het centrum van het domein en de 18 holes golfbaan, direct naast het magnifieke clubhuis. Zowel het hotel als het clubhuis zijn van uitzonderlijke klasse en schoonheid.
Het Hotel voorziet in iedere faciliteit en verzekert de gasten het genot van een maximum aan comfort en de mogelijkheid deel te nemen aan sportactiviteiten of juist de mogelijk om te relaxen en te socialiseren. Nabij het Hotel liggen magnifieke zwembaden en tennis- en squash banen.Het Clubhuis wordt genoemd als één van de beste in Spanje. De Golfwinkel voorziet in golf materialen en accessoires van de hoogste kwaliteit. Ook het Restaurant, Cafe en terras zijn van uitzonderlijke klasse en schoonheid.

Het Campoamor Golf Hotel
Het Hotel is gebouwd rond een patio, waardoor de toegangkelijkheid voor alleen de gasten is gewaarborgd.
Het Golf Hotel biedt vele faciliteiten ten behoeve van sociale- en zakelijke activiteiten, waaronder vergader- en conferentie zalen voor zakelijke ontmoetingen of reunie's en een bridgezaal.Elke hotelkamer biedt de gasten hetgeen verwacht mag worden van een hotel van deze klasse om het verblijf optimaal aangenaam te maken.


Het Hotel biedt accomodatie aan 66 kamers. Elke suite biedt zeer veel ruimte om een maximum aan comfort te garanderen.


Het Hotel Golf Restaurant
Heeft een Internationale Chef om aan haar gasten de beste keuken te bieden, die genoten kunnen worden in een rustgevende omgeving met tegelijkertijd een magnifiek uitzicht over de golfbaan samen met de Costa Blanca.

Prijsstelling Hotel Golf

1-Persoonskamer € 89,-
Zicht op tuin. Geen balkon

2-Persoonskamer € 133,-
Zicht op golfbaan, resp. land/straat. Balkon

Junior Suite € 176,-
Zicht op golfbaan. Zitkamer en badkamer. Balkon

Suite € 229,-
Zicht op golfbaan. Zitkamer, aparte 1-persoons slaapkamer, 2 badkamers. Geschikt voor 3 personen.

 

VDS RENT · COSTA BLANCA & OMGEVING · RESORT LOMAS DE CAMPOAMOR · WONINGEN · HOTEL· SLIDESHOW · RESERVEREN